Lessen, cardio en fitness gaan weer beginnen!

Gepubliceerd op

Het is eindelijk zover, we mogen maandag 11 mei weer starten met de lessen!!

Vanaf 11 mei mogen we weer lessen gaan geven. Vanaf dinsdag 12 mei starten we met Cardiofitness en Circuit Fitness buiten. Vrije training fitness is momenteel helaas nog niet toegestaan. We zijn natuurlijk wel gebonden aan spelregels, maar we mogen gelukkig eindelijk weer lekker samen sporten.

Het mag voorlopig alleen maar buiten, daarom hebben we een lesrooster opgesteld. Tevens hebben we een protocol op moeten stellen, waarbij het ‘Protocol veilig sporten’ van NL Actief model heeft gestaan.

In het belang van de gezondheid van alle deelnemers en jezelf willen wij je vragen dit protocol goed door te lezen en de adviezen in dit protocol goed op te volgen.

Hier zijn de volgende stukken te downloaden;

  1. Het protocol en daarin de manier hoe lessen te reserveren (daarvoor krijg je nog een aparte mail met een login naar een eigen persoonlijke account).
  2. Het lesrooster van de buiten groepslessen, die zijn in de eerste fase allemaal 30 minuten.
  3. Een lesrooster van de buiten cardiofitness en Life Fitness Circuit, die ook uitsluitend op reservering zullen gaan en ook 30 minuten per keer zullen duren.

Lees vooral het protocol goed door!

Reserveringsaccount!

We hebben alle leden een persoonlijke mail gestuurd voor een account om de lesreserveringen te doen. Heb je die niet ontvangen, mail ons gerust op infoteam@lifestylevitae.nl.

Max 7 dagen vooruit reserveren

Het reserveren gaat maximaal 7 dagen in de toekomst. Dus maandag de 10e kan pas voor de 17e gereserveerd worden.

Afspraken verwijderen

Kan je een gereserveerde les toch niet, verwijder die dan s.v.p. in je account, dan kan iemand anders aan die les deelnemen. Bij het overzicht van je reserveringen kan je de afspraak ook verwijderen. Als je op reserveringen klik, dan zie je ‘Mijn reserveringen’, daar staan de lessen waarvoor je gereserveerd hebt. Ga dan naar lesrooster, naar die les, klik erop en dan op ‘Uitschrijven’.

Familieaccount?

Heb je een familie account op 1 e-mail adres, mail dan de e-mail adressen van de afzonderlijke familieleden, zodat we een apart account voor iedereen aan kunnen maken.

Hoe zit dat met de compensatieregeling?

Als je nu gebruik wil maken van het buitensporten, dan gaan we de compensatie vanaf komende maand starten te verrekenen. Dus als je voor 25, 50, 75 of 100% gekozen hebt en voor 3, 6 of 12 maanden, dan gaat dat vanaf juni in.

Als je dan hebt gekozen voor onbeperkt sporten i.p.v. 1 keer per week of de gehele dag i.p.v. alleen op daluren tijd, dan kan je daar nu ook al meteen mee beginnen en begint die compensatie ook meteen. Heb je gekozen voor een compensatie in de vorm van consumpties, die schrijven we straks, als we weer volledig open zijn, bij op je kaart.

Wil je niet van het buitensporten gebruik maken, dan starten we met de compensatie als we weer definitief geheel open gaan.

Judo lessen

Daar zijn we momenteel mee bezig, we communiceren hier komende week zeker over. De contactsporten mogen echter zeker nog niet, dus de reguliere judo mag helaas voorlopig niet doorgaan.  Wij gaan dus aan de slag met alternatieve lessen en de komende week laten we het weten.

Fitness vrije training

We starten met fitness buiten, nu nog alleen met toestellen in circuit, maar we werken ook al aan een buitenplan voor vrije training, we hopen dat snel gereed te hebben. Voor nu is een half uurtje cardio in combinatie met het life fitness circuit echt een goed alternatief, want daarin zitten oefeningen voor alle spiergroepen.

 Lessen, cardio en fitness gaan weer beginnen!