Update voor leden van Life Style Vitae leefstijlclub

Gepubliceerd op

Na een rumoerige tijd van compensatie regeling en opstarten buitenlessen, hier even een korte update voor jullie.

85%

Op dit moment heeft 85% van onze leden een compensatieregeling gekozen. Dat betekent dat men zelf heeft gekozen in welke mate en over welke periode men gecompenseerd wil worden of er van afziet om ons te steunen. 35% heeft ervoor gekozen om er vanaf te zien, wat wij hartverwarmend vinden, dat heeft ons o.a. ook bewogen meteen de tent voor het buiten sporten te huren. Laat echter duidelijk zijn dat wij respect en begrip hebben voor mensen die wel gecompenseerd willen worden, er zijn veel mensen die het door de crisis zelf ook moeilijker hebben gekregen.

Heb je nog niet een van de 9 regelingen gekozen, dat kan hier nog steeds.

Al meer dan 450 deelnemers

Op 11 mei zijn we gestart met buitenlessen en we hebben al 450 leden mogen verwelkomen voor lessen, fitness circuit of cardio fitness. Van harte dank voor jullie complimenten en positieve opmerkingen hierover en een hartelijke dank voor die mensen die hierdoor toch van de compensatie hebben afgezien.

Heb jij nog geen activatiecode ontvangen voor het reserveringssysteem, mail ons dan even op infoteam@lifestylevitae.nl. Voor het sporten hier op locatie zijn we namelijk verplicht om te laten registreren vooraf.

30 deelnemers voor enkele lessen

Door de hoge toestroom in de eerste week hebben we besloten om bij een aantal lessen het deelnemersaantal te verhogen naar 30. Bij sommige lessen kan dat, omdat de 1,5 meter afstand prima gewaarborgd kan worden. Helaas gaat het niet bij alle lessen. Maar we evalueren regelmatig en kijken of we er ergens nog specifieke lessen bij moeten plannen.

Jeugd lessen gestart

Ook zijn we met een jeugd sport programma gestart afgelopen week. Elke dag is er wel een les voor de jeugd, gevarieerd van scholierenfitness, sport en spel en junior bootcamp. Judo mag helaas nog niet, daarom hebben we dit alternatieve programma opgesteld.

Buiten sporten optimaal volgens RIVM regels

Van sommigen vernemen we dat ze het buiten sporten toch nog wat te vroeg vinden op dit moment, omdat men bijvoorbeeld in een risicogroep zit of dat het activiteiten aanbod niet aansluit op de wensen. Weet dat we alle nodige maatregelen nemen om het buiten sporten optimaal veilig te laten verlopen. Maar we respecteren ieders keuze hierin. We krijgen vragen hoe dat dan gaat met de compensatie regeling. De mensen die zijn gestart met sporten, voor hun gaan we de compensatieregeling meteen activeren. Voor de leden die geen gebruik maken van de buiten sporten of die later opstarten, loopt de compensatieregeling gewoon nog door tot aan de start. Daarvoor activeren we de compensatie vanaf het moment dat we weer volledig open zijn of vanaf het moment dat je het sporten weer oppakt. Van sommigen kregen we de vraag om tijdelijk stop te zetten. We hebben echter, juist om te voorkomen dat je de afgelopen periode verliest, de compensatieregeling opgesteld. Deze waarborgt dat de volle gesloten periode gecompenseerd wordt, mist daarvoor gekozen is. Heb je hier vragen over, mail ons gerust op infoteam@lifestylevitae.nl, wij staan voor je klaar.

Toiletten open

We hebben besloten dat we vanaf vandaag, de toiletten in de ontvangst toegankelijk maken. We vragen wel om voor de les of training thuis nog even naar het toilet te gaan, als je naar het toilet moet, dat even te melden aan de trainer, voor en na goed de handen te wassen uiteraard en na het toilet bezoek even alles wat je aangeraakt hebt te desinfecteren.

Bidon vullen

Wil je tijdens het sporten je bidon gevuld hebben met water, laat het de trainer even weten, dan kan je de bidon op het toilet vullen. Hierbij gelden de zelfde regels als hierboven omschreven onder ‘toiletten open’.

2 meter fitness

Binnen zijn we e.a. al aan het voorbereiden op de 2 meter afstand fitness, dat wordt waarschijnlijk de nieuwe norm die de brancheorganisatie in het nieuwe protocol heeft opgenomen. Tevens zullen we intensieve lessen waarschijnlijk voorlopig nog buiten moeten blijven geven. We hopen komende weken te vernemen dat we op 1 augustus of misschien wel 1 juli de deuren al weer kunnen openen, dan zijn wij er weer helemaal klaar voor.

Van harte dank…

Ik wil graag afsluiten met een ontzettend dikke BEDANKT, namens Regina, mij en het gehele team. Tijdens de lessen op afstand en nu tijdens de buitenlessen, maar ook in de communicatie, bemerken wij dat er meegedacht wordt, ontvangen we veel complimenten, krijgen we vaak een hart onder de riem aangereikt en worden er veel tips gegeven. Het is fantastisch om te bemerken dat het als een grote familie voelt en dat elk probleem of elke uitdaging besproken kan worden en dat er aan alle kanten oplossingsgericht wordt meegedacht.

Vanuit ons en het team, een warm en welgemeende dank voor dit gevoel van, we komen hier inderdaad samen sterk doorheen :-)

Tot ziens op een van de sportlessen en hou je fit en sterk.

John van Heel
Life Style Vitae leefstijlclub

 Update voor leden van Life Style Vitae leefstijlclub