LEZING! Bewegen om (gezond) af te vallen!

Gepubliceerd op

1 juli, 19.00 uur

Wie wil dat niet;

  • Lekkerder in je vel
  • Minder last van extra kilo’s
  • Gezonder leven
  • Werken aan een duurzame oplossing
  • Een wetenschappelijk gevalideerde aanpak

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar er is sinds 2017 een beweegrecept beschikbaar, waarmee we gezonder worden, langer leven, met minder ziekten en minder overgewicht en… wetenschappelijk onderbouwd.

De Gezondheidsraad publiceerde deze in 2017 in Nederland en deze richtlijn wordt nu al op veel vlakken van ziektepreventie ingezet. Wij vertaalde deze richtlijn in gemakkelijk begrijpelijke taal.

In deze lezing krijg je een uniek ‘resultaat’ concept te horen, wat al honderden mensen van het overgewicht heeft afgeholpen en bovendien veel voor je gezondheid kan betekenen.

CADEAU! 5 gouden regels ‘Bewegen om af te vallen’

Schrijf je in voor deze lezing, dan ontvang je gratis het boekje ‘De 5 gouden regels om af te vallen’, een must als je op gezond gewicht wil blijven of een paar kilo kwijt wil.

Deelname is slechts 5 euro en deze bijdrage gaat voor 100% naar Stichting Bright Future for Children, voor de bouw van een nieuwe school in Senegal, Abene. Een plek reserveren? Mail naar infoteam@lifestylevitae.nl, schrijf in aan de balie of gebruik ons contactformulier.

 LEZING! Bewegen om (gezond) af te vallen!