Life Style Vitae leden- en open dag 2018

Gepubliceerd op

Reserveer hem vast in je agenda, 7 oktober, tussen 10.00 uur en 13.30 uur, voor een bezoekje aan onze leden- en open dag. We hebben open dag op Houtstraat 10 maar ook op Houtstraat 15, aan de overkant, onder de brug door, bij de Nirvana studio.

Leuke prijzen
Tijdens deze gezellige dag staat de koffie, thee en jus d Orange voor je klaar, we verwennen je met een gezonde snack en iedereen die deze dag incheckt om te komen sporten, mag grabbelen in onze leden dag grabbelton. We verloten leuke prijzen, dus deze wil je niet missen.

Neem familie, buren, vrienden en collegae mee
Iedereen kan deze dag alle sporten gratis uit komen proberen dus neem gerust familie, vrienden, buren en collegae mee. Schrijft een introducee van jou in als lid die dag, dan krijg jij als lid van ons een T-shirt van Life Style Vitae of een handdoek, jij mag kiezen. Je introducee profiteert van gratis inschrijven deze dag en mag ook een T-shirt of handdoek kiezen.

Zaalsport activiteiten
In de grote sportzaal vinden al verschillende lessen plaats, zoals de Pilates om 9.30 uur en de Zumba om 10.30 uur. Om 12 uur komt hier een extra les bij, Drums Alive! Hiervoor moet je wel even reserveren vooraf aan de balie. In de Nirvana Studio vindt een extra Nirvana les plaats om 10.00 uur en kan je je laten masseren, ook hiervoor graag even reserveren aan de balie.

Push & pull en cardio challenge in de fitness
In de fitness zaal vinden deze dag 2 challenges plaats, de Push & Pull en de Cardio challenge. Voor de cardio challenge gaat het om de snelste tijd neerzetten om 3500 meter te roeien, crosstrainen of fietsen. Voor de Push & Pull challenge gaat het om zo veel als mogelijk herhalingen maken binnen 35 seconden. Voor de challenges worden mannen en vrouwen apart gewaardeerd en zo ook de leeftijdsgroepen tot 25, van 25 tot 50 en 50 plus. De challenges worden gepland op basis van voor inschrijving (schrijf in aan de balie).  We hebben leuke prijzen voor de winnaars dus ga de uitdaging aan.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Life Style Vitae leden- en open dag 2018