Nederlands meest succesvolle afslank programma!

Gepubliceerd op

Start 15 februari virtueel!

X-FITTT is het programma om op een verantwoorde wijze af te vallen, maar wel op een duurzame leefstijl manier. Deze unieke combinatie van resultaatgericht bewegen (met het metabolismeplan), de juiste voeding, bewustwording over gezonder leven en mindset en professionele begeleiding is niet alleen uniek in Weert, maar ook in heel Nederland.

Voor het eerst virtueel!
X-FITTT vindt in Weert voor het eerst virtueel plaats. We starten later ook wel weer op locatie, maar deze X-Fittt Virtueel zullen we volledig samen online doen. De bewustwording en begeleiding gaan live online, het bewegen en sporten vanuit een persoonlijk plan maar ook samen sporten live online, de voedingsbegeleiding via een voedingsapp. Het basisprogramma duurt 12 weken en is de ideale stok achter de deur om resultaat te behalen en dan vast te houden.

AANMELDEN VOOR DE GRATIS KENNISMAKING
Op 8 februari om 18.00 uur is er een gratis virtuele kennismaking. Interesse, mail naar infoteam@lifestylevitae.nl. Je kan ook al een plek reserveren voor het programma. De kosten voor niet leden bedragen 69 per maand en voor leden 27 per maand.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Nederlands meest succesvolle afslank programma!