Nieuw: Gezonde maaltijden voor Weert

Gepubliceerd op

Vanaf heden, 19 april 2018,  kunnen inwoners van Weert genieten van nieuwe gezonde maaltijden, zonder e nummers of toevoegingen met plantaardige voeding als basis. Life Style Vitae leefstijlclub gaat een uitzonderlijk samenwerkingsverband aan met Wel met Natasja. Wel met Natasja gaat gezonde lunches en gezondheidsbroden  maken en biedt de recepten er bij aan in de vorm van het boek Wel Lekker in je Vel. De gerechten kunnen bij Life Style Vitae leefstijlclub worden afgehaald door bedrijven en sportende particulieren. Omdat beide partijen een belangrijke missie hebben, willen zij door het aanbieden van o.a. deze maaltijden en gezondheidsbroden ervoor zorgdragen dat gezond eten en je fit voelen kan door middel van pure, gezonde en natuurlijke voeding.

Samenwerkingsverband vol passie

‘In het voedsel dat nu te koop is zitten zoveel goede voedingsstoffen dat een normaal mens eigenlijk alles kan halen uit de diversiteit van voeding voor een energieke levensstijl.’ Zowel Life Style Vitae als Wel met Natasja hangen deze filosofie aan. Life Style Vitae biedt alles aan op het gebied van sporten, bewegen, fitness, voeding, afvallen, duurzame inzetbaarheid, coaching en leefstijl. Wat nog ontbrak was het daadwerkelijk aanbieden van gezonde maaltijden en producten zonder toevoegingen. Zij denken in Wel met Natasja de juiste partner hiervoor te hebben gevonden. Natasja Janssen heeft een boek geschreven, genaamd Wel Lekker in je Vel en de inhoud hiervan sprak John van Heel, eigenaar van Life Style Vitae gelijk aan. Beide partijen zijn daarna vrij snel met elkaar in contact gekomen om te bespreken hoe gezonde maaltijden ook daadwerkelijk bij de toekomstige klanten terecht kunnen komen. Daarop heeft Life Style Vitae aangeboden als distributiecentrum te fungeren waarbij bedrijven en particulieren hun maaltijden en gezondheidsbroden bij Life Style Vitae kunnen bestellen en ophalen.

Wel met Natasja

Wel met Natasja is opgericht door Natasja Janssen – Huis in ’t Veld en is een jonge onderneming die zich voornamelijk bezighoudt met het in praktijk overdragen van aanleren van ander eet- en leefgedrag van mensen die te zwaar zijn en/of fit willen worden door het eten van natuurlijke voeding. ‘Wel’ staat voor: je wel voelen, fit en gezond. Het is ontstaan door vraag. Mensen voelen zich niet fit en raken daardoor in disbalans en weten niet hoe ze dit kunnen voorkomen of aan moeten pakken. Dit kan voor een groot gedeelte opgevangen worden door het eten van natuurlijke, pure voeding. Hiervoor ontwikkelde Natasja een boek met vier maanden recepten en weekmenu’s die de bloedsuikerspiegel stabiel houden. Een voorbeeld hiervan is dat bijvoorbeeld overgangsklachten sterk gereduceerd kunnen worden door het eten van bepaalde groenten en voeding. Natasja hangt sterk aan natuurlijke voeding en er wordt niet gewerkt met pakjes en zakjes. Door de juiste combinatie van kruiden, groente, fruit, noten, pitten zaden, vlees en vis krijg je de juiste vitaminen en mineralen binnen. Bovendien zijn de gerechten lekker en afwisselend.  Doordat Natasja heeft gemerkt dat niet iedereen de tijd kan vinden om de gerechten zelf klaar te maken, biedt zij naast het boek ook de gerechten aan bij de consument. Zo kan iedereen zich fit en energiek blijven voelen.

Gezond leven op het werk

Er zijn al verschillende bedrijven die deze gezonde leefstijl inzetten, aangezien je met de juiste voeding een hoop winst kunt behalen en medewerkers daadwerkelijk minder ziek zijn. Eén aspect hiervan is voeding, tot op heden onterecht een ondergeschoven kind. Steeds meer bedrijven komen tot inzicht dat stress en voeding de belangrijkste redenen zijn voor uitval van de medewerker. Het is duidelijk dat zowel bedrijven als particulieren zich steeds meer bewust worden va de waarde van natuurlijke, gezonde voeding.

Hoe gaat dit in de praktijk?

Bij Life Style Vitae leefstijlclub ligt een weekmenu klaar. Daaruit kunnen zowel bedrijven als particulieren kiezen wat zij willen eten. Hoofdbestanddeel van de maaltijd is plantaardig. Dit wordt gecombineerd met vlees, vis of wordt vegetarisch aangeboden. De maaltijden kosten € 9,50 per stuk en zijn van voldoende grootte voor een gezonde maaltijd. De maaltijden worden koud en vers geleverd; ze worden ’s morgens gemaakt en in de loop van de ochtend geleverd bij Life Style Vitae leefstijlclub. Ook kunnen de Wel broden daar worden besteld, o.a. het Wel Bananenbrood of het Wel Boordevol Zadenbrood.

Begin van de samenwerking

Het is slechts het begin van de samenwerking tussen Life Style Vitae leefstijlclub en Wel met Natasja. Beide partijen hebben een missie: ‘Weert Gezond’ en ze hopen met dit initiatief hieraan een goede bijdrage te kunnen leveren.

Menukaart ontvangen? Mail naar infoteam@lifestylevitae.nl of gebruik ons contactformulier.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Nieuw: Gezonde maaltijden voor Weert