Fitness trainers gaan voor leefstijl switch

Gepubliceerd op

Zaterdagmorgen, 7 uur, Houtstraat 10. De Fitness trainers van Life Style Vitae leefstijlclub starten het 6 wekelijkse fitness overleg. Waarom op een zaterdag morgen om 7 uur, omdat op dat moment iedereen kan. Life Style Vitae zorgt voor het ontbijt. Op de agenda staan o.a. WKB’s (wat kan beter’s, vanuit de afdeling, dat zijn verbeter suggesties vanuit klanten of teamleden en defecten), nieuwe programma’s die gaan starten (X-Fittt onder begeleiding van Tim op 30 april), wie deel gaat nemen aan de SamenLoop voor Hoop Weert op 2 en 3 juni, het herinvoeren van de eGym spaarkaart, Life Style Vitae op Instagram (trainers gaan hun ervaringen posten, dus volgen maar) en de Leefstijl Switch. Dat laatste krijgt extra aandacht. Als trainersteam staan we ervoor om mensen te helpen. In het bereiken van persoonlijke doelstellingen, maar ook in het verbeteren van de gezondheid in het algemeen.

Trainers staan ervoor om de leden te helpen, om ze te woord te staan, erop toe te zien dat men veilig traint, maar ook effectief en uitgebalanceerd. De trainers van Life Style Vitae zijn echter ook opgeleid leefstijl- en preventie adviseurs en Leefstijl Switch coaches. Dat wil zeggen dat ze leden kunnen helpen met een voeding- en beweeganalyse en samen met de deelnemer een Switch kunnen kiezen, hier een Factsheet en een gratis werkboek over mee kunnen geven. De trainers vullen echter ook de Leefstijlscan online in, activeren de Switch en activeren het tip programma dat hoort bij de Switch, zodat de deelnemer herinnerd wordt aan de gekozen Leefstijl Switch, want voor je het weet zit je weer in je oude routine.

Hoewel er een relatief jong team van fitness trainers actief is bij Life Style Vitae, zijn het bewuste specialisten die echt een significant verschil kunnen maken in de leefstijl van de mensen die ze begeleiden.

Het was een effectieve en gezellige meeting, waarin goede afspraken zijn gemaakt en het weer voor iedereen duidelijk is waar we voor staan, onze leden begeleiden en ondersteunen naar een duurzaam gezondere leefstijl.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Fitness trainers gaan voor leefstijl switch