Nieuwsbrief november (2) 2020

Gepubliceerd op

Beste leden,

Hier weer een update, alweer fase 7. In dit bericht informeren we je over nieuwe lessen, mondkapjesplicht vanaf 1 december, de Active Winter actie, de nieuwe start van X-Fittt, sporten met een beperking en meer. Heb je ergens vragen over, mail ons gerust op infoteam@lifestylevitae.nl.

Nieuwe lessen vanaf 1 december

Door de nieuwe maatregelen en de maximale deelnemersaantallen per zaal hebben we momenteel een beperkte beschikbaarheid van deelnemers per les, wat af en toe ertoe leidt dat je lessen wil reserveren maar dat die al snel vol zitten. We gaan daarom vanaf 1 december het les aanbod al iets uitbreiden en hopen dit in januari nog verder uit te breiden. Vanaf 1 december zullen de volgende nieuwe lessen op het rooster staan;

  • Judo voor 68 jaar: Maandag om 16.15 uur
  • Yin Yoga: Maandag 19.45 uur
  • Judo voor 12+: dinsdag 19.30 uur
  • Yin Yoga: Donderdag 9.30 uur
  • Corepower: Woensdag 19.30 uur
  • Zumba: Donderdag 18.30 uur
  • Yoga: Vrijdag 9.30 uur

Let op! De Bodyshape les op donderdag start vanaf 3-12-2020 nu om 19.30 uur en de Spinning om 19.15 uur. Dit om drukte en kruisen van groepen bij het binnenkomen en verlaten te beperken.

Mondkapjes verplicht

Zoals je wellicht hebt meegekregen gaat de mondkapjesplicht in op 1 december a.s. Fitnesscentra behoren ook tot de openbare ruimtes waar het dragen van mondkapjes verplicht is. Op het niet dragen van een mondkapje staat 95 euro boete. Tijdens het sporten hoeven instructeurs en sporters geen mondkapje te dragen. En ook niet bij het wisselen van apparaat in de fitnessruimte. Bij binnenkomst, vertrek en tijdens het lopen naar bijvoorbeeld de groepsleszaal wel. Instructeurs zullen ook een mondkapje moeten dragen, behalve wanneer zij een les verzorgen.

Sauna en douches nog niet open

Helaas is het nog niet toegestaan vanuit het kabinet om de sauna en de douches open te stellen. Voorlopig dus nog steeds de vraag om thuis te douchen.

Active winter actie van start!

We gaan weer sparen! De hele maand december ontvang je een stempel bij elke keer dat je komt sporten. Met een volle stempelkaart maak je kans op fantastische prijzen! Vanaf 1 december is de stempelkaart verkrijgbaar bij de balie van Life Style Vitae leefstijlclub.

Start nieuwe X-FITTT groepen: 9 januari 2021

Wat ga jij doen aan die corona kilo's? Start 2021 met een fit en gezond lijf en schrijf je in voor X-FITTT. Tijdens dit programma ga je onder professionele begeleiding op een duurzame manier afvallen en werken aan een gezonde leefstijl. Mail naar infoteam@lifestylevitae.nl of bel 0495 459 100 voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Ook met een beperking kun je sporten!

Vanaf januari start er bij Life Style Vitae leefstijlclub een nieuwe groep waarin mensen met een beperking samen kunnen sporten. Deze groep bestaat niet alleen uit mensen met motorische, visuele en/of auditieve beperkingen. Ook mensen met N.A.H. (Niet Aangeboren Hersenletsel) en autisme kunnen bij ons terecht, iedereen is van harte welkom! Onze trainers kijken niet naar wat je niet kunt, onze focus ligt op wat je wél kunt, en dat is vaak meer dan dat je denkt! In een kleine groep krijg je allerlei oefeningen op maat, dus een training die bij jou past. Zo kun je binnen de grenzen jouw grenzen verleggen. Het doel is fit(ter) worden en je spieren sterker maken, maar vooral plezier beleven aan het sporten. De eerste drie lessen zijn vrijblijvende proeflessen, zodat je zelf kun ervaren of deze groep bij jou past. Deze MiVa (Minder Valide) groep sport dinsdagmiddag van 12:00 tot 13:00 uur. Weet je niet zeker of dit wel wat voor je is? Maar zou je het wel eens willen proberen? Mail naar infoteam@lifestylevitae.nl!

Afmelden belangrijk!

Nog te vaak wordt vergeten af te melden als men een les gereserveerd heeft maar toch niet kan komen sporten. Het resultaat is dat iemand anders die niet heeft kunnen reserveren vanwege volle bezetting, terwijl er dan toch plek blijkt te zijn. Daarom met klem de vraag, meld altijd even via de app af als je gereserveerd hebt maar toch niet kan komen sporten!

Gratis voor alle leden – Voeding als medicijn, 12 weken online programma!

Wil je het 12 weken online programma ‘Voeding als medicijn’ volgen, mail dan even naar infoteam@lifestylevitae.nl, dan activeren wij het programma voor je in je Leefstijlclub account.

 Nieuwsbrief november (2) 2020