Focus op Weerstand Optimalisatie!

Gepubliceerd op

Misschien is dit wel DE tijd, om eens wat meer kennis op te doen over leefstijl als medicijn en het opbouwen van de kracht van ons immuunsysteem!

Jullie weten dat wij ons Leefstijlclub noemen, en dat is niet voor niets. Onze visie is, duurzaam gezond leven, want daar plukken we meteen en op lange termijn de vruchten van. We blijven er fit en sterk bij, maar we leven ook langer en minder jaren met chronische aandoeningen. Daar zetten wij ons al jaren voor in en dat krijgt nu een verdieping die we jullie aan willen bieden!

Leefstijl als medicijn trilogie!

Wellicht weet je dat eigenaar John van Heel ook opleidingen leefstijl coaching geeft en zelf ook mensen coacht naar een hogere vitaliteit. Hij is in 2018 gestart met het schrijven van een trilogie ‘Leefstijl als medicijn’ met daarin dus 3 boeken: ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?’ (dit boek is in november 2019 verschenen), ‘Voeding als medicijn, hoe doe je dat?’, dit boek is deze maand uitgekomen en ‘Je brein als medicijn, hoe doe je dat?’, dat komt in 2021 uit. Visie hierachter, er is zoveel informatie in omloop over wat gezond en ongezond is, het werd tijd voor een effectieve samenvatting van de essentiële inzichten.

Gratis te volgen voor leden van Life Style Vitae leefstijlclub!

Van de informatie uit de 2 boeken hebben wij online programma’s ontwikkeld, nl;

  • Bewegen als medicijn, 6 weken programma
  • Voeding als medicijn, 12 weken programma

Deze programma’s stellen wij gratis ter beschikking aan onze leden. Wil je een van de programma’s volgen, of beiden, mail dan even naar infoteam@lifestylevitae.nl, dan activeren we die voor je.

Extra Weerstand Optimalisatie Programma

Er wordt in praatprogramma’s veel over gesproken, de ‘missende factor van de corona maatregelen’, de persoonlijke immuunsysteem factor. Wat kunnen we er zelf aan doen om onze weerstand op te bouwen? Welke link is er tussen voeding en ons immuunsysteem en hoe zit dat dan met bewegen, ontspanning, rust, slaap, stress, enz. 3 weken geleden is John gestart met het schrijven van een 8 delige reeks hierover. De eerste 2 delen zijn al beschikbaar, maandag komt deel 3 eraan, die gaat over voeding. Dit Weerstand Optimalisatie programma is te volgen op www.hoedoejedat.nl/blog. Maar wil je de delen op de mail ontvangen, mail even naar info@leefstijlclub.nl. Deze zijn ook gratis.

Wil je de materie ook lezen en een van de boeken bestellen, dat kan op www.hoedoejedat.nu of aan de balie bij Life Style Vitae leefstijlclub.

We hopen je hiermee een leuk extraatje aan te bieden, die eraan bij kan dragen dat je een nog hogere weerstand krijgt en je leefstijl op meerdere vlakken onder de loep kan nemen. We wensen je heel veel plezier met het volgen van de programma’s en vooral met de toepassing en het effect ervan.

Fitter, gezonder, actiever!

Het team Life Style Vitae leefstijlclub

 Focus op Weerstand Optimalisatie!