Pre-order: ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?’

Gepubliceerd op

Op 1 november 2019 komt het boek ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat? beschikbaar, samen met het gelijknamige 6 weken online programma. Het boek en programma geven een inkijk in de geschiedenis van bewegen, waarom er een kanteling nodig is van zorggericht naar gezondheid gericht, wat het huidige ‘actief leven recept’ is volgens de laatste wetenschap, de 7 essentiële inzichten van bewegen als medicijn, het ‘wat’, waarom’ en ‘hoe’ van de belangrijkste beweeg rituelen, hoe je gemakkelijker een leefstijl switch kan maken, hoe je bewegen als medicijn toe kan passen als je af wil vallen of als je reuma, diabetes, hart- en vaat ziekte, kanker, astma/COPD hebt. Ook wordt in het boek beschreven hoe dat aan te pakken als 50 plusser, als ouders en als professional.

Maak kans op een van deze prijzen!
Onder alle pre-orders van het boek in combinatie met het online programma, worden interessante prijzen verloot, waaronder 10 gratis Practitioner programma’s ter waarde van 69,-, 5 gratis Master Practitioner programma’s ter waarde van 495,- en 2 gratis Preventiecoach programma ter waarde van 995,-.

Wil jij dus alles leren over bewegen als medicijn, gezonder leven en vitaler ouder worden, als professional de kennis overdragen, gezonder worden en meer energie? Pre order dan nu het boek en het online programma op hoedoejedat.nu/pre-order. Woon je in Weert, dan kan je bezorgkosten besparen en pre-orderen via info@hoedoejedat.nu of reserveer aan de balie bij Life Style Vitae leefstijlclub aan de Houtstraat 10 in Weert.

Extra cadeau!
Het boek komt begin november uit via Elmar uitgeverij. Pre-order je voor 31 oktober, dan ontvang je het e-Book ‘Bewegen om af te vallen’ extra cadeau!

 Pre-order: ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?’