Terug naar het NU! - Dynamische meditatie

Gepubliceerd op

Zondag 15 december om 11 uur organiseert Nirvana Body & Mind Studio aan de Houtstraat 10 een dynamische meditatie. “Terug naar het NU” een dynamische meditatie om terug te keren naar jezelf en het nu.

In deze dynamische meditatie gaan we door middel beweging (dans), ademhalingstechniek en meditatie gedurende 2 uur op reis naar onszelf en het nu.

De meditatie is opgebouwd uit 4 stadia het eerste stadium bestaat uit ademwerk en aarding. Het tweede stadium is een meditatie met de focus op de ademhaling. Het derde stadium wordt er geblinddoekt bewogen op trance/dance muziek. In het laatste stadium gaan we langzaam en op eigen gevoel terug keren in de ruimte en kan de blinddoek af.

De meditatie wordt verzorgd door Ron van Raaij. Ron is zelf ruim 25 jaar actief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en heeft diverse trainingen gevolgd op het gebied van o.a. meditatie, lichaamsgerichte therapie en ademwerk.

Deelname kost € 10,- welke geheel ten goede komt van stichting Bright Future for Children ten behoeve van een nieuwe school in Abene, Senegal.

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Inschrijven kan aan de balie bij Life Style Vitae Houtstraat 10, Weert.

Telefonisch op 0495-459100 of stuur een e-mail naar infoteam@lifestylevitae.nl

 Terug naar het NU! - Dynamische meditatie