Wandeling met Boerenlunch

Gepubliceerd op

19 en 23 februari!

Op donderdag 6 juni 2019 fietsen wij, Gerie en Lieke Pouwels, de Alpe d’HuZes op om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Ook wij nemen familieleden en vrienden mee op onze bagagedrager die we zijn verloren aan deze genadeloze ziekte. De afgelopen en komende maanden zijn we fanatiek aan het trainen om de mentale en fysieke uitdaging aan te kunnen. Wij kunnen dit niet alleen… en hopen daarom dat u ons door middel van een wandeling en lunch wil sponseren voor de Alpe d’Huzes. We zijn blij en dankbaar met iedere sponsering die we mogen ontvangen.

Wanneer
Dinsdag 19 februari om 11.30 verzamelen
Zaterdag 23 februari om 11.30 verzamelen

Kosten
€ 17,50 p.p

Het liefste dit bedrag contant betalen bij het verzamelen op de dag zelf.

Planning
We beginnen de wandeling om 11.45 bij Life Style Vitae leefstijlclub op de Houtstraat 10 in Weert. Vanuit hier wandelen we richting de boerderij om daar rond 13.00 lekker te genieten van een overheerlijke boerenlunch (o.a. soep, broodje en zelf gemaakte yoghurt). Na deze lunch volgt er een korte rondleiding over de boerderij. Hierna lopen we rond 15.00 met zijn alle weer gezellig terug richting Life Style Vitae. De totale lengte van de wandeling zal ongeveer 8 km bedragen.

MEEDOEN

U kunt zich opgeven door naar het volgende adres uw naam, telefoonnummer en aantal personen: liekepouwels@hotmail.com. Ook eventuele allergieën kunt u doorgeven.

Wandel mee voor het goede doel, want ‘’Opgeven is geen optie!’’

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Wandeling met Boerenlunch