Ademen doet Leven - Masterclass Nirvana Fitness

Gepubliceerd op

Maak kennis met een revolutionaire manier van ademhaling die een significante impact kan hebben op de gezondheid van de Nederlandse bevolking. Nirvana Fitness, is ontwikkeld door een team van wetenschappers uit Slovenië, waaronder bewegings-, ademhalings- & geluidsspecialisten. Ze onderzochten een effectieve oplossing om door cel oxygenatie het risico op een groot aantal aandoeningen te verminderen.

Het resultaat, een revolutionaire ademhalingsles, waarin Pilates en Yoga achtige oefeningen gecombineerd worden met een specifiek helende ademhaling. NirvanaFitness normaliseert de ademhaling en creëert een toestand in het lichaam, zodat het zichzelf kan regenereren en genezen. Hierdoor helpt het om chronische aandoeningen, o.a. als gevolg van stress, gevolgd door onvoldoende cel oxygenatie af te wenden.

De Nirvana Ademen doet leven masterclass geeft een verdiepende kijk in wat Nirvana voor u kan betekenen en wat de specifieke Nirvana ademhaling kan betekenen voor uw gezondheid en vitaliteit. U krijgt een inkijkje in wat het belang is van een goede ademhaling en hoe u met Nirvana het risico op ziekten significant kunt verminderen. Tevens gaat u aan den lijven de Nirvana les ervaren.

Karin
Regina

Steun tevens het goede doel!

Met uw deelname steunt u tevens een goed doel. 100% van de deelname bijdrage van slechts 5 euro, wordt gedoneerd aan Stichting Bright Future for Childeren, een stichting die zich inzet voor een nieuwe school in het Senegaleese Abene (zie www.famfundy.com).

In Weert vindt de Nirvana Fitness Masterclass plaats op 7 mei, van 18.30 uur tot 20.30 uur en op 1 juni, van 10.00 uur tot 12.00 uur. Gestart wordt met een lezing over de Nirvana Fitness ademhaling en in het tweede gedeelte kunt u deelnemen aan een les Nirvana Fitness.

Aanmelden kan via info@nirvanaweert.nl of ons contactformulier

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Ademen doet Leven - Masterclass Nirvana Fitness