Compensatie regeling Life Style Vitae leden

Gepubliceerd op

Beste lid Life Style Vitae leefstijlclub,

Zorgen, die maakt iedereen zich in deze bizarre periode. Zorgen om de gezondheid, die van de familie, vrienden en collegae, over de financiën en bij velen over hun baan en toekomst. Gelukkig zien we in Wuhan al de kentering, wat onze hoop sterkt dat dit snel voorbij is.

Het is hartverwarmend om de steun, het medeleven en de support van vele leden te ontvangen. Iedere blijk van medeleven maakt ons dankbaar en laat ons beseffen dat dit hetgeen is, wat Life Style Vitae ‘onze’ club maakt, samenhorigheid, er zijn voor elkaar, ook in deze moeilijke tijd. Die steun, dat doet ons gehele team goed, hartelijk dank daarvoor.

Natuurlijk ervaart iedereen de nadelen van deze situatie. We realiseren ons dat onze leden geen gebruik kunnen maken van onze faciliteiten, dus we zijn met het gehele team meteen aan de slag gegaan met een ondersteunend programma (zie onderin dit bericht), want het blijft onze passie om onze leden te informeren, motiveren en inspireren actief en gezond te leven. Wij zijn dan ook ontzettend trots op de inzet die het team heeft getoond de afgelopen weken.

Naast de reacties van steun en medeleven van onze leden krijgen we natuurlijk ook de zorgen te horen. Sommige mensen willen meteen stoppen, sommigen tijdelijk stoppen, sommigen hebben gewoonweg vragen, ‘hoe pakken jullie dat aan?’. We zien veel low budget clubs de contributies vanaf april stopzetten. Nadeel voor ons als organisatie is, als wij hiervoor zouden kiezen, dat we helemaal lam komen te liggen en er een financiële- en personeels crisis bovenop krijgen. Sommige kosten kunnen wij weer gecompenseerd krijgen vanuit de overheid, maar dat is lang niet alles, veel kosten lopen toch gewoon door voor onze organisatie. Bovendien zijn de regelingen vanuit de overheid gewoonweg nog niet toegankelijk, wat ook logisch is, want meer dan 100.000 bedrijven hebben al steun aangevraagd. Wij hebben helaas ook geen grote buffers zoals de ketens. Nadeel voor onze leden, als wij ook zouden kiezen voor niet incasseren vanaf april, zoals veel andere sportcentra en de low budget ketens doen, dat jullie de twee weken van maart niet gecompenseerd zouden krijgen. Wij zijn van mening dat leden ervoor moeten kunnen kiezen alles gecompenseerd te krijgen.

We hebben gezocht naar een compensatie regeling die jou als lid eerlijk tegemoet komt en die er voor zorgt, dat wij als organisatie door kunnen gaan, niet in acute problemen komen en de additionele service, die we in deze periode leveren ook door kunnen zetten zolang het nodig is.

Welke regeling gaan we je aanbieden?

Wij gaan de door jouw gemiste periode, volledig compenseren, maar je mag zelf een keuze maken over de mate van compensatie, 0, 25, 50, 75 of 100%. Het voordeel voor jou is dat je vanaf 16 maart tot dat we weer open gaan, gecompenseerd krijgt. Je ontvangt de compensatie als vermindering op je contributie, vanaf het moment dat we weer open zijn.

We geven jou de keuze om de compensatie te ontvangen in 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Wij zouden het waarderen als je een langere periode kiest, maar hebben er ook begrip voor als je voor 3 of 6 maanden kiest.

Met andere woorden, de contributiebetalingen lopen wel door, maar je ontvangt de door jouw gekozen compensatie binnen de eerste actieve 3, 6 of 12 maanden, door een lager maandbedrag te betalen.

Wij hopen je hiermee een redelijke en acceptabele compensatie aan te bieden, waardoor wij ook straks de deuren weer kunnen openen en je met ons team weer vol passie kunnen ondersteunen in je actieve leefstijl.

Wij bereiden dit voor en sturen je een link, waarin je jouw voorkeuren aan kan geven. Naar verwachting ontvang je die link de komende week.

In de tussentijd gaan wij door met groot onderhoud, zodat, als de crisis voorbij is, wij weer in een totaal spik en span geoptimaliseerd pand, de deuren kunnen openen.

Wat doen wij tussentijds voor jou?

‐ Je kan meedoen met onze workouts of the day? klik hier
‐ Je kan meedoen met onze exercise of the day? klik hier
‐ Je kan meedoen met onze online lessen? klik hier
‐ Tips om veilig thuis te trainen? klik hier
‐ Mentale- en voedingstips, op onze Facebook tijdlijn.

Wil je;
- Een persoonlijk thuis oefen programma aanvragen?
- Trainingsmaterialen lenen?
- Gratis deelnemen aan het 'Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?' 6 weken online programma?
- Een thuis spieroefenprogramma ontvangen?

Mail ons op infoteam@lifestylevitae.nl

Additioneel gaan wij aan de slag met een ‘senioren thuis in beweging’ programma, want veel leden hebben ons gevraagd of we ook een thuis programma voor de ouders hebben, want die zitten zo goed als opgesloten thuis, zonder bezoek en zonder beweging. Daar hopen we snel iets over te kunnen presenteren.

We hopen je heel snel weer te mogen begroeten, samen weer te mogen sporten, samen een bakje koffie of thee  drinken en terug te kijken op deze bizarre tijd. In de tussentijd, blijf begrip voor elkaar hebben, hou je aan de regels van het RIVM, ondersteun elkaar waar mogelijk en hou jezelf fit en sterk!

Van harte dank voor de medewerking en het begrip. Samen slaan we ons hier doorheen.

Met sportieve groet,

Regina en John van Heel en het team Life Style Vitae leefstijlclub

 Compensatie regeling Life Style Vitae leden