GEZOCHT, 100 volwassenen (19-64 jaar) voor het Leefstijl SWITCH onderzoek 2018

Gepubliceerd op

Het ‘Gezond Leven recept’ is bekend, wetenschappelijk onderbouwd en getest. Verschillende zorgverzekeraars hebben uitgebreide onderzoeken gedaan en weten nu dat een gecombineerde leefstijl interventie effectief is voor de lange termijn. Een gecombineerde leefstijl interventie bestaat uit aandacht voor voeding, beweging en motivatie, ofwel mentale fitheid. Toepassing zorgt voor enorme winst op gebied van gezondheid, vitaliteit, energie en fitheid. In samenwerking met Nieuwe Gezondheid start Life Style Vitae leefstijlclub, ook steunpunt van Nieuwe Gezondheid, het Leefstijl Switch onderzoek, een gecombineerde leefstijl interventie.

100 deelnemers gezocht

We zoeken 100 volwassenen van 18 tot 65 jaar. We zoeken specifiek mensen die nog niet structureel sporten, maar wel aan hun fitheid en gezondheid willen werken. Iedere deelnemer start met een intake, die is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Het onderzoek programma wordt toegelicht. Onderdelen van het programma zijn:

  • Kennisbevordering gezond bewegen, goede voeding en mentale kracht
  • Een persoonlijk beweegplan en voedingsadvies
  • Als men wil kan men deelnemen in de onderzoeksgroep die ook gaan sporten (deelname aan het onderzoek geeft recht op maar liefst 50% korting gedurende de onderzoek periode)
  • Persoonlijke begeleiding door een leefstijl coach en structurele resultaat analyses.

De deelname voorwaarden zijn: Je doet (nog) niet structureel aan sport, je wilt je gegevens beschikbaar stellen aan het onderzoek (anoniem), je bent bereid elke 6 weken een test te doen en je bent bereid elke 3 weken een bijeenkomst van 1,5 uur bij te wonen.

Meer informatie

Heb je interesse in deelname aan het Leefstijl Switch onderzoek 2018. Mail dan voor een vrijblijvende intake naar infoteam@lifestylevitae.nl of meld je aan bij de balie op Houtstraat 10 te Weert of klik hier.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 GEZOCHT, 100 volwassenen (19-64 jaar) voor het Leefstijl SWITCH onderzoek 2018