Life Style Vitae Weert start met X-Fittt PRO

Gepubliceerd op

Na een zeer succesvol seizoen met de gecombineerde leefstijl interventie X-Fitt (het landelijke afslankprogramma voor 28+ BMI), start Life Style Vitae in Weert als een van de eerste sport- en leefstijl centra in september met X-Fittt PRO, het afslank programma voor iedereen met een BMI onder de 28.

X-Fittt PRO kan ideaal als vervolg programma op X-Fittt regulier toegepast worden. Het is voor iedereen toegankelijk met een BMI lager dan 28. De trainingen zijn 2 keer per week in een vaste groep. Naast de 2 vaste trainingsmomenten kunt u onbeperkt gebruik maken van alle fitness en trainingsfaciliteiten in ons centrum en doorloopt u het unieke Leefstijl Switch cursus programma, waarin u alles leert over gezonder leven en door blijven zetten, om een duurzaam resultaat te gaan behalen. De voeding wordt bijgehouden via een speciale voedingsapp, zodat er voor alle leefstijl aspecten aandacht is.

De eerste groep X-Fittt PRO start begin september, aanmelden kan vanaf nu via infoteam@lifestylevitae.nl of gebruik ons contactformulier.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Life Style Vitae Weert start met X-Fittt PRO