Gezocht: deelnemers voor het Leefstijl Switch Onderzoek 2018

Gepubliceerd op

  • 50 x jongeren (12-18 jaar)
  • 100 x volwassenen (18-64 jaar)
  • 50 x 65 plussers
  • 50 x werknemers vanuit 5 bedrijven

Het wetenschappelijk onderbouwde ‘Gezond Leven recept’ is bekend en door verschillende zorgverzekeraars nog eens extra getest. Toepassing van deze zogenaamde ‘Gecombineerde Leefstijl Interventie’ levert enorme winst op gebied van gezondheid, vitaliteit, energie en fitheid. In samenwerking met Nieuwe Gezondheid start Life Style Vitae leefstijlclub, ook steunpunt van Nieuwe Gezondheid, het Leefstijl Switch onderzoek 2018.

Onderzocht wordt in hoeverre de gezond leven richtlijnen bekend zijn, welke leefstijl factoren goed worden toegepast en welke minder, wat bewustwording van het gezond leven recept kan betekenen voor de deelnemer en welke voordelen de deelnemers gaan ervaren op gebied van fitter voelen, gezonder zijn, vetpercentage, spierbehoud, conditie, bloeddruk.

Voor het onderzoek worden 50 jongeren van 12 tot 18 jaar, 100 volwassenen van 18 tot 65 jaar, 50 werknemers vanuit 5 a 10 bedrijven en 50 mensen die 65 plus zijn gezocht. Er wordt specifiek gezocht naar mensen die nog geen lid zijn van een vereniging of sportclub, die niet structureel sporten, maar wel aan hun fitheid en gezondheid willen werken.

Iedere deelnemer start met een intake, die is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Het onderzoekprogramma wordt toegelicht.

Meer informatie

Aanmeldingen: mail naar infoteam@lifestylevitae.nl met je NAW en ‘aanmelding vrijblijvende intake Leefstijl Switch onderzoek 2018’ of klik hier.

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Gezocht: deelnemers voor het Leefstijl Switch Onderzoek 2018