Lezing: Bewegen voor een gezond gewicht!

Gepubliceerd op

13 maart – 19.00 – 20.30 uur – Houtstraat 10

Op woensdagavond 13 maart van 19.00 uur tot 20.30 uur vindt de lezing: Bewegen voor een gezond gewicht! plaats, bij Lifestyle Vitae leefstijlclub op de Houtstraat 10..

De vragen die in deze lezing centraal staan zijn:

  1. wat is de meest effectieve activiteit om de vetstofwisseling optimaal te laten functioneren en
  2. welke activiteiten zijn noodzakelijk om terugval te voorkomen?

Op een gezonde manier afvallen kan alleen met leefstijl, ten minste als je er ook op een duurzame manier resultaat uit wil halen. Tevens zorgt de leefstijl aanpak ook nog voor een hogere gezondheid en meer preventie tegen chronische aandoeningen.

John van Heel, al 40 jaar actief op dit gebied en schrijver van de trilogie ‘Bewegen- voeding en Je brein als medicijn’, deelt zijn inzichten, kennis en ervaring en reikt een beweeg- en leefstijl formule aan, die al bij duizenden mensen effectief is gebleken.

Wil je alles leren over duurzaam gezonder leven en afvallen met leefstijl, wat de meest effectieve manier is om gezond af te vallen dus en hoe een gezonde leefstijl echt in elkaar zit, dan mag je deze niet missen.

Inschrijven en kosten

Voor de deelnemers en ex deelnemers van X-Fittt is deze cursus geheel kosteloos.

De kosten voor niet leden van Lifestyle Vitae leefstijlclub bedragen 27,- euro voor de lezing. De kosten voor leden van Lifestyle Vitae leefstijlclub bedragen 10,- euro.

Wil je een plekje reserveren voor 13 maart. Inschrijven kan aan de balie op de inschrijflijst, of mail naar infoteam@lifestylevitae.nl

HEB JE EEN VRAAG?

Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen. We horen graag van je.

STEL JE VRAAG
 Lezing: Bewegen voor een gezond gewicht!