Thuis sporten en gratis 60 dagen on demand programma

Gepubliceerd op

Het zijn bizarre tijden, die we samen meemaken. We worden even allemaal uit onze dagelijkse routine getrokken en moeten weer een nieuwe balans vinden. Niet alleen balans in werk/privé, als het werk überhaupt al mogelijk is, ook een nieuwe balans onder elkaar, in ons dagritme, in beweging en sport, met ons voedingspatroon, enz. En dan de stress die we ervan hebben. Velen zijn bang voor wat er komen gaat, begrijpelijk. Tevens vergt het zoeken naar die nieuwe balans veel van ons brein, kost flink wat extra energie, dus vermoeidheid kan extra toeslaan.

LEKKER THUIS SPORTEN en blijven werken aan onze leef kwaliteit, leefstijl en gezondheid!

Wij, het team van Life Style Vitae leefstijlclub, staan er al 37 jaar voor om onze leden te ondersteunen in het optimaliseren van de leef kwaliteit, leefstijl en gezondheid. Ook wij worden sinds een week geleden uitgedaagd om dat op een andere manier te doen dan we gewend zijn. Het pand is dan wel niet meer beschikbaar, maar onze passie om jullie te ondersteunen, motiveren en inspireren gezond te leven en goed voor je lijf te zorgen, is gewoonweg naar een ander niveau geduwd. Gelukkig mogen wij ons geprezen voelen een team te hebben die er met dezelfde energie inzit. Onze eerste brainstorm maandag morgen ging er dan ook over, hoe kunnen wij eraan bijdragen, dat onze leden, in deze nieuwe situatie, zichzelf toch fit en sterk kunnen houden? Het resultaat, ons ‘lekker thuis sporten’ programma (Klik hier voor meer informatie), tips om veilig thuis te trainen (Klik hier voor de tips), de mogelijkheid om een persoonlijk thuis oefen programma aan te vragen, uitleen van trainingsmaterialen, het gratis aanbieden van het ‘Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?’ 6 weken online programma, live stream lessen en de zoektocht naar nog meer extra tools om in te zetten voor onze leden.

EXTRA: 60 dagen gratis gebruik maken van Les Mills On Demand

Voor dat laatste hebben we weer een additionele extra aanbieding voor jullie, 60 dagen gratis gebruik maken van Les Mills On Demand (klik hier om het 60 dagen programma op te starten). Je kan ervoor kiezen om alleen de 100 workouts te gebruiken, dan hoef je geen account aan te maken, of je kan een account aanmaken, dan krijg je meer dan 1000 workouts ter beschikking. Wel een beetje gedoe, maar dan heb je wel een flink programma ter beschikking.

 Thuis sporten en gratis 60 dagen on demand programma